Τα είπε έξω από τα δόντια ο Stavento! «Δυστυχώς κανένας από τους τραγουδιστές του φετινού The Voice δεν….»

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Stavento! «Δυστυχώς κανένας από τους τραγουδιστές του φετινού The Voice δεν….»

Δεν μασά ποτέ τα λόγια του, εκφράζοντας πάντα τα όσα νιώθει και θέλει να πει, χωρίς να θίγει και να μειώνει όμως κανένα. Έτσι και αυτή τη φορά ο Μιχάλης Κουινέλης άνοιξε την καρδιά του και είπε την αλήθεια του για το The Voice. Όπως σημείωσε κανένας τραγουδιστής του φετινού διαγωνισμού δεν κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο με δισκογραφική κάτι το οποίο ήταν και ο λόγος ύπαρξης του σόου

Ο Μιχάλης Κουινέλης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία του στο The Voice. «Πέρασα πολύ καλά, αλλά φτάνει. Ο λόγος είναι ότι δεν μου ταιριάζουν και πολύ τα διαγωνιστικά, με αγχώνουν! Για να είμαι ειλικρινής το περίμενα λίγο διαφορετικό. 

Την πρώτη χρονιά ήξερα ότι πολλά από τα παιδιά που πήραν μέρος θα έκλειναν -και έκλεισαν- συμβόλαια με δισκογραφικές. Την επόμενη χρονιά είδα ότι κανείς δεν κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο και αυτό με χάλασε πολύ», είπε στη real ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE