Παρανάλωμα του πυρός μπυραρία στον Πρωταρά – Άγνωστο το ύψος των ζημιών

Παρανάλωμα του πυρός μπυραρία στον Πρωταρά – Άγνωστο το ύψος των ζημιών

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις για τα ακριβή αίτια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 τα ξημερώματα την Κυριακή (01/05) λήφθηκε πληροφορία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμμοχώστου, ότι υπήρχε πυρκαγιά σε μπυραρία που βρίσκεται στον Πρωταρά.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος της μπυραρίας, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE