Έλενα Ράπτη & Λούκας Γιώρκας: Κάνουν τις διακοπές του Πάσχα στην Κύπρο

Έλενα Ράπτη & Λούκας Γιώρκας: Κάνουν τις διακοπές του Πάσχα στην Κύπρο

Στην πλατεία του Κολωνακίου κατά τον μεσημεριανό τους περίπατο την Κυριακή 24 Απριλίου, εντόπισε ο φακός του «ΟΚ» τη Θεσσαλονικιά βουλευτή και τον Κύπριο τραγουδιστή σύντροφό της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι με casual εμφάνιση περπάτησε αρκετή ώρα, έχοντας αγκαλιά ο ένας τον άλλον, πριν επιστρέψουν στο διαμέρισμα οπού συζούν τους τελευταίους 7 μήνες, στην περιοχή του Συντάγματος.

«Τις γιορτές του Πάσχα προγραμματίζουν να ταξιδέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, οπού ζει η οικογένειά του. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα συνοδεύει τον αγαπημένο της στη Μεγαλόνησο, ενώ εδω και πολύ καιρό έχει γνωρίσει τους γονείς του» αποκαλύπτει στο περιοδικό φίλη της βουλευτού.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE