Βομβιστικές επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα στο Ιρακ

Βομβιστικές επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα στο Ιρακ

Τουλάχιστον 33 νεκροί και 75 τραυματίες από την έκρηξη δύο παγιδευμένων με εκρηκτικά αυτοκινήτων στο κέντρο της πόλης Σαμάουα, στο νότιο Ιράκ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Η πρώτη έκρηξη έγινε κοντά στο κτίριο του προσωρινού συμβουλίου διοίκησης της πόλης και η δεύτερη σε απόσταση 60 μέτρων από στάση λεωφορείου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που αναμένουν αύξηση του αριθμού των νεκρών, εξαιτίας σοβαρών τραυματισμών.

Μη επιβεβαιωμένες φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν αρκετά πτώματα στο έδαφος, στα σημεία των επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών.
Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε άμεση ανάληψη ευθύνης για την επίθεση αυτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE