Εξέπνευσε Αυστραλός ποδοσφαιριστής που είχε χτυπηθεί από κεραυνό

Εξέπνευσε Αυστραλός ποδοσφαιριστής που είχε χτυπηθεί από κεραυνό

Ένας νεαρός Αυστραλός τερματοφύλακας πέθανε τρεις εβδομάδες αφότου χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με την ποδοσφαιρική του ομάδα στη Μαλαισία.

Ο Στέφαν Πετρόφσκι, 18, εφεδρικός τερματοφύλακας για την Μελάκα Γιουνάϊτεντ, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας από τότε που τον χτύπησε κεραυνός ενώ στεκόταν κοντά στα δοκάρια του τέρματος, είπε το κρατικό πρακτορείο της Αυστραλίας.

"Εκ μέρους της αυστραλιανής κοινότητας ποδοσφαίρου, η Ένωση Ποδοσφαίρου Αυστραλίας εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Πετρόφσκι, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του", είπε η Ένωση σε γραπτή δήλωση.

Ένας συμπαίκτης του επίσης επλήγη από κεραυνό στις 5 Απριλίου και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, σύμφωνα με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE