ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: «Θεός» ο Βουλευτής της Λεμεσού Αντρέας Μιχαηλίδης – Μας ευχήθηκε Χριστός Ανέστη με μια τέλεια φωτογραφία - ΦΩΤΟ

ΠΑΡΑ-ΤΗΕΜΑ: «Θεός» ο Βουλευτής της Λεμεσού Αντρέας Μιχαηλίδης – Μας ευχήθηκε Χριστός Ανέστη με μια τέλεια φωτογραφία - ΦΩΤΟ

Ο άνθρωπος είναι φοβερός, όχι μόνο δεν διστάζει να τσαλακωθεί, αλλά κάθε φορά που κοινοποιεί φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μαζεύει και ένα κάρο Like!

Εκεί που χαζεύαμε λίγο στο Facebook  το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (μετά από το φαΐ φυσικά) «πέφτουμε» επάνω σε μια φωτογραφία του Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Λεμεσό, Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Ο ίδιος μας εύχεται «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά παιδιά, από όλα τα...παιδιά εδώ στο Σαιττά!!!»

Η φωτογραφία με τα εγγόνια του και τα συγγενικά του πρόσωπα είναι «όλα τα λεφτά», ενώ ο ίδιος δεν διστάζει να τσαλακωθεί για χάρη των παιδιών!

Δείτε την Φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE