Μαχαιρώθηκαν νεαροί στην Αγία Νάπα – Στο νοσοκομείο οι δυο

Μαχαιρώθηκαν νεαροί στην Αγία Νάπα – Στο νοσοκομείο οι δυο

Ξύλο «έπαιξαν» νεαροί δίπλα από club στην Αγία Νάπα. Δυο νεαρού διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γύρω στις 04:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα,  ανυπολόγιστος μέχρι στιγμής αριθμών νεαρών, για άγνωστο λόγο πιάστηκαν στα χέρια.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν δυο νεαροί, 18 και 19 ετών και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Αμμόχωστο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα, από μαχαιρώματα. Πρόκειται για Ελληνοκύπριους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE