ΥΓΕΙΑ

Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αισθάνονται σέξι -Τι αναφέρει έρευνα

Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες αισθάνονται σέξι -Τι αναφέρει έρευνα

Όσες κυρίες είναι εκεί γύρω στα 30 μπορούν να χαμογελάσουν πονηρά και να νιώσουν λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα νέα γι' αυτές είναι καλά, μιας και έρευνα έδειξε πως στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους νιώθουν πιο σέξι από ποτέ.

Σύμφωνα με έρευνα της Daily Mail, που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 Βρετανίδες, φάνηκε πως το 64% αυτών ένιωθε πιο σέξι σε αυτή την ηλικία, καθώς αισθάνεται «πιο άνετα με τον αριθμό στα κεράκια της τούρτας».

Από την άλλη πλευρά, το 34% δήλωσε πως πλέον έχει καλύτερες σχέσεις, κάτι που τις «ανεβάζει», ενώ το 26% ανέφερε πως αισθάνεται πιο άνετα στο σεξ.

Παράλληλα, 1 στις 10 είπε πως η ερωτική της διάθεση αυξήθηκε μετά τα 30, ενώ συνολικά το 52% των γυναικών όλων των ηλικιών υποστήριξε πως μερικές φορές νιώθει σέξι.

Γεγονός πάντως είναι πως η έννοια του «σέξι», σύμφωνα με το 75%, δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση αλλά με το πως νιώθει κανείς στη ζωή.​


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top