ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση απαγωγής 3χρονου παιδιού! Άρπαξε το γιο τους και εξαφανίστηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα υπόθεση απαγωγής 3χρονου παιδιού! Άρπαξε το γιο τους και εξαφανίστηκε

Υπόθεση απαγωγής 3χρονου παιδιού από τη μητέρα του εξετάζει η Αστυνομία στη Λεμεσό. Εναντίον της 34χρονης αλλοδαπής έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 34χρονη μητέρα μάζεψε τα πράγματα της, έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια και στις 30 Απριλίου αναχώρησε για το Μινσκ.

Η Λευκορωσίδα εδώ και καιρό ήταν σε διάσταση με τον 46χρονο Κύπριο σύζυγός της, με τον ίδιο να βλέπει το παιδί του, βάσει διατάγματος δικαστηρίου, δυο φορές τη βδομάδα (κάθε Τρίτη και Πέμπτη).

Έτσι έγινε και χθες 3/5, όταν ο 46χρονος μετέβη στο σπίτι όπου διέμενε η αλλοδαπή γυναίκα με τον 3χρόνο γιο τους. Στο σπίτι όμως δεν ήταν κανείς και η 34χρονη δεν απαντούσε ούτε στις κλήσεις του με τον ίδιο να καταγγέλλει την υπόθεση στη Αστυνομία.

Μετά από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως η Λευκορωσίδα στις 30 Απριλίου ταξίδεψε για το Μινσκ μαζί με τον 3χρονο, χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα, με την Αστυνομία να έχει ήδη εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον της για απαγωγή του ανήλικού τέκνου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE