Παραλίγο τραγωδία στη Λεμεσό - Πήρε μπουρλότο οικία – Λίγο έλειψε να καεί ζωντανός ο ένοικος

Παραλίγο τραγωδία στη Λεμεσό - Πήρε μπουρλότο οικία – Λίγο έλειψε να καεί ζωντανός ο ένοικος

Ευτυχώς γλιτώσαμε τα χειρότερα μετά από πυρκαγιά που προκλήθηκε τα ξημερώματα σε σπίτι στην Λεμεσό με τον ένοικο να βρίσκεται μέσα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας η ώρα 06.43 το πρωί λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε οικία στην οδό Οιδίποδος , στην Λεμεσό. 

 Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη ΄΄ Λοχία Βασίλη Κρόκου ΄΄ και η ώρα 07.14 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε  ισόγειο κατοικίας 150τμ, στην οδό Οιδίποδος 5, στην Λεμεσό. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε όλο το περιεχόμενο της κατοικίας και διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν στην αυλή της κατοικίας.

Η πυρκαγιά η οποία προκάλεσε ζημιές που ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες ευρώ προκλήθηκε από ανάφλεξη του περιεχομένου μαγειρικού σκεύους που βρισκόταν ξεχασμένο πάνω σε αναμμένη μαγειρική συσκευή.

Ο ένοικος της οικίας αντιλήφτηκε την πυρκαγιά την τελευταία στιγμή και απομακρύνθηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE