H στιγμή προπηλακισμού του Ξιούρουππα στο δικαστήριο – VIDEO

H στιγμή προπηλακισμού του Ξιούρουππα στο δικαστήριο – VIDEO

Ένταση, επεισόδια και προπηλακισμοί επικράτησαν στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας κατά τη δικαστική διαδικασία σε βάρος του Γιώργου Ξιούρουππα, ο οποίος τη Δευτέρα 25 Απριλίου διέπραξε τον φόνο τον Παναγιώτη Χριστοδούλου σε μπυραρία στην Λάρνακα.

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν ισχυρή και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να προστατέψει τον κατηγορούμενο από το μένος των συγγενών και των φίλων του Παναγιώτη Χριστοδούλου.

ΦΟΝΟΣ «ΚΑΜΑΡΚΩΤΗ»: Σπαραγμός της γυναίκας του θανόντος - «Γύρισε να δεις τον γιο του πρεζόνι» είπε κάποιος άλλος

Χαμός στο Δικαστήριο: Δέχθηκε κτυπήματα στο κεφάλι ο Ξιούρουππας – Αιμορραγούσε συγγενής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από την πλευρά των συγγενών ήταν «Γύρισε να δεις τον γιο του ρε πρεζόνι, αν έχεις αρ….», ««Εζήλευκες τον, τζιαί άφηκες μου τα ορφανά»  αναφώνησε σε κάποια στιγμή η σύζυγος του Γιώτη, η οποία ανέφερε λίγο αργότερα: «Έπαιζες μας το τζιαί φίλος».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE