Δεν έχουν τον Θεό τους: Δείτε τί έκλεψαν από εκκλησία της Eλλάδας

Δεν έχουν τον Θεό τους: Δείτε τί έκλεψαν από εκκλησία της Eλλάδας

Την ιερή λειψανοθήκη του Αγίου Μηνά, αφαίρεσαν άγνωστοι ιερόσυλοι από τον ομώνυμο ναό στο χωριό Κεστρίνη Θεσπρωτίας.

Την απώλεια της λειψανοθήκης κατήγγειλε στην Ασφάλεια της Ηγουμενίτσας ιερέας του χωριού, και όπως είπε στους αστυνομικούς, η κλοπή πρέπει να έγινε την νύχτα που πέρασε.

Οι δράστες διέρρηξαν μία πόρτα του ιερού Ναού που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό. Στην συνέχεια μπήκαν στην εκκλησία, απ’ όπου αφαίρεσαν μόνο την ασημένια λειψανοθήκη του Αγίου Μηνά. Η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE