Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Ο εμπρησμός των φακέλων στην Πολεοδομία προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

Ποιοι κατάστρεψαν τους φακέλους και γιατί; Η απάντηση μάλλον δύσκολα θα δοθεί εκτός και αν προκύψει μαρτυρία καθώς ο χώρος δεν παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα.

Ως εκ τούτου, όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θεωρούνται ύποπτοι για την Αστυνομία ενώ παράλληλα δεν υπάρχει εικόνα για την έκταση της καταστροφής των φακέλων.

Υπογραμμίζεται ότι οι φάκελοι που κάηκαν αφορούσαν πολεοδομικές ζώνες για Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους υπαλλήλους δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά.

Πάντως ο κ. Χάσικος, δήλωσε ότι η ζημιά είναι περιορισμένη και ότι οι περισσότεροι φάκελοι είναι ψηφιοποιημένοι.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE