Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Καιγόντουσαν φάκελοι στην Πολεοδομία και οι υπάλληλοι δεν πήραν χαμπάρι

Ο εμπρησμός των φακέλων στην Πολεοδομία προκαλεί μεγάλα ερωτήματα.

Ποιοι κατάστρεψαν τους φακέλους και γιατί; Η απάντηση μάλλον δύσκολα θα δοθεί εκτός και αν προκύψει μαρτυρία καθώς ο χώρος δεν παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα.

Ως εκ τούτου, όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας θεωρούνται ύποπτοι για την Αστυνομία ενώ παράλληλα δεν υπάρχει εικόνα για την έκταση της καταστροφής των φακέλων.

Υπογραμμίζεται ότι οι φάκελοι που κάηκαν αφορούσαν πολεοδομικές ζώνες για Λάρνακα και Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους υπαλλήλους δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά.

Πάντως ο κ. Χάσικος, δήλωσε ότι η ζημιά είναι περιορισμένη και ότι οι περισσότεροι φάκελοι είναι ψηφιοποιημένοι.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.