ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεγάλο ευχαριστώ της 33χρονης μητέρας από τη Λεμεσό – «Ευχαριστώ για το δώρο ζωής, θέλω να σας προσκυνήσω»

Το μεγάλο ευχαριστώ της 33χρονης μητέρας από τη Λεμεσό – «Ευχαριστώ για το δώρο ζωής, θέλω να σας προσκυνήσω»

Έπιασε τόπο η παράκληση της κ.Δέσποινας Ερμογένους για τις ενέσεις που χρειάζεται. Άγνωστη Κύπρια της αγόρασε την δεύτερη δόση της, αξίας 926 ευρώ!

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών, διαγνώστηκε πριν από λίγους μήνες με χρόνια κνίδωση ψύχους, μια σπάνια αλλεργία με αποτέλεσμα να της δημιουργεί έντονη φαγούρα και όχι μόνο.

Η ιδία, μέσω της ιστοσελίδας μας, γνωστοποίησε το πρόβλημά της, εξηγώντας ότι μια ένεση στοιχίζει 463 ευρώ και έκανε έκκληση στις φαρμακευτικές υπηρεσίες να της δώσουν σχετική έγκριση ώστε να της χορηγηθεί το φάρμακο.

Μετά και την δημοσίευση του θέματος, ανώνυμη Κύπρια αγόρασε την δεύτερη δόση της κ. Δέσποινας και η ιδία θέλησε να την ευχαριστήσει δημοσίως.

Συγκεκριμένα η ίδια στην δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέφερε πως «η Κυρία αυτή μου έκανε δώρο ζωής»

Να σημειώσουμε πως η 33χρονη μητέρα είναι άνεργη και δεν μπορεί να αγοράσει τις ενέσεις που χρειάζεται ενώ έχουν απομείνει άλλες 4 δόσεις.

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ανώνυμη Κυρία που αγόρασε για έμενα την δεύτερη μου δόση αξίας €926......Η γυναίκα αυτή άκουσε την ιστορία μου ευαισθητοποιήθηκε και έτσι έμαθε έψαξε ρίσκαρε και μου αγόρασε από την τσέπη της τις ενέσεις αυτές και μου τις έφερε στο σπίτι μου και φυσικά δεν μπορούσα να μην δεχτώ τέτοιο πράγμα. Σας ευχαριστώ πολύ κυρία μου για το ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ να σας προσκυνήσω θέλω πραγματικά. Μπήκαν και οι 2 ενέσεις σήμερα στο Ιατρείο του γιατρού μου του Αλλεργιολόγου Δρ. Νικόλα Νικολάου και έτσι εξασφάλισα και την δεύτερη μου δόση που τόσο αγωνιούσα να πάρω αφού έπρεπε να μπει 7 του μηνά και σήμερα έχουμε 5.Απομενουν άλλες 4 δόσεις και τελειώνει ο κύκλος θεραπειών. Υπάρχουν άνθρωποι τελικά που αξίζουν τον τίτλο "Άνθρωπος" Ας ελπίσουμε ότι η πολιτεία δεν θα κωφεύσει και θα με βοηθήσει από δω και πέρα εγκρίνοντας με να πάρω αυτό το φάρμακο. Σήμερα είμαι η πιο ευτυχισμένη κοπέλα στον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Κραυγή αγωνίας από 33χρονη μητέρα: «Χωρίς τα φάρμακα μου θα πεθάνω» Εκλιπαρεί για βοήθεια και κατανόηση

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top