ΚΟΙΝΩΝΙΑ

KYΠΡΟΣ: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός chef – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

KYΠΡΟΣ: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός chef – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολες ώρες για τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους αγαπητού Κύπριου chef. Απεβίωσε την Πέμπτη, 05/05, νικημένος από το «κακό».

«Έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο chef Αντώνης Σιαθάς  και βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και τους συνάδελφους του στο χώρο της γαστρονομίας στην Κύπρο.

Ο Σιαθάς κατάγεται από το χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, Ξυλοφάγου και εργάστηκε στα μεγαλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Κύπρου, ανάμεσα τους και το Nissi Beach Hotel.

Ιδιαίτερα συντετριμμένος είναι ο συνάδελφος του και πρώην παρουσιαστής εκπομπής μαγειρικής Γιώργος Κυπριανού, ο οποίος ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  αποχαιρετιστήρια λόγια για τον φίλο του, μεταξύ των οποίων «ήσουν λεβέντης , καλόκαρδος, εξαιρετικός χαρακτήρας, μοναδικός άνθρωπος, τέλειος φίλος , συνεργάτης και συνάδελφος! Έτσι θα σε θυμόμαστε έτσι θα σε έχουμε στη σκέψη μας και την καρδιά μας! Ας αναπαύσει ο αναστάσιμος Χριστός τη ψυχή σου φίλε Αντώνη!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top