ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Xιλιάδες κόσμος χειροκρότησε τον Παντελίδη – Η συναυλία του μαζί με τον Ρεμό στις 7 Μαίου 2016 έγινε! -VIDEO

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Xιλιάδες κόσμος χειροκρότησε τον Παντελίδη – Η συναυλία του μαζί με τον Ρεμό στις 7 Μαίου 2016 έγινε! -VIDEO

Πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία η προγραμματισμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Παντελή Παντελίδη.

Μόνος του ταξίδεψε στην μακρινή Αυστραλία, όπου είχε προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία με τον Παντελή Παντελίδη, ο Αντώνης Ρέμος για τις 7 Μαίου  2016.

Ο τραγουδιστής παρά το βαρύ του πένθος για το φίλο του δεν ακύρωσε την συναυλία που θα έκαναν μαζί και τόσο πολύ λαχταρούσε ο Παντελής.  Στις 7 Μαίου βρέθηκε στην Μελβούρνη όπως ακριβώς είχαν κανονίσει και τραγούδησε μαζί με 6 χιλιάδες ομογενείς για τον Παντελίδη.

Η βραδιά κορυφώθηκε όταν ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στον Παντελίδη. Συγκεκριμένα είπε «απόψε είμαστε όλοι εδώ. Αυτή την στιγμή την αφιερώνω εκεί ψηλά στον ουρανό για το φιλαράκι μου. Που απόψε είναι εδώ. Αλλά από εκεί ψηλά μας βλέπει. Εδώ είσαι με ακούς;» και άρχισε να τραγουδά το τραγούδι του Παντελίδη «είχα κάποτε μία αγάπη», με το κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Δείτε το video 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE