ΥΓΕΙΑ

Το Υπ. Υγείας για την σύλληψη των γιατρών: «Mόνο θλίψη και προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν»

Το Υπ. Υγείας για την σύλληψη των γιατρών: «Mόνο θλίψη και προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν»

Αποφασισμένο είναι το Υπουργείο Υγείας να πατάξει κάθε είδος φαινομένου διαφθοράς, διαβεβαιώνει με σημερινή ανακοίνωση του.

Οπως αναφέρει, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη χθεσινή (6/5) και σημερινή (7/5) ημέρα και φέρουν λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας να εμπλέκονται σε υποθέσεις χρηματισμού, μόνο θλίψη και προβληματισμό μπορούν να προκαλέσουν σε όλους μας.  
“Αναμένοντας την έκβαση των σχετικών ερευνών, και με απόλυτο σεβασμό στο έργο των ανακριτών αρχών και της Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνουμε την αποφασιστικότητα του Υπουργείου Υγείας όπως πατάξει κάθε είδος φαινομένου διαφθοράς”, σημειώνεται.

Γεγονότα σαν και αυτά, συνεχίζει το Υπουργείο Υγείας, αναδεικνύουν από μόνα τους την αδήριτη ανάγκη της πλήρους μεταρρύθμισης του δημόσιου τομέα Υγείας καθότι το υφιστάμενο σύστημα στα δημόσια νοσηλευτήρια, όπως λειτουργεί σήμερα, δεν υποβοηθά τη διαφάνεια και την πάταξη παρόμοιων φαινομένων.

“Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Υπουργείου Υγείας, και μέχρις ότου επιτευχθεί η πλήρης μεταρρύθμιση, δεν θα σταματήσει να επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε κάθε φαινόμενο διαφθοράς, σε όποιο επίπεδο κι αν αυτή εντοπίζεται”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top