ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου στους φυλακισμένους των Κεντρικών Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου στους φυλακισμένους των Κεντρικών Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπράβο τους!Συμμετείχαν στην εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε 1 μέρα».

Μεγάλη επιτυχία σημείωσή η εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε 1 μέρα» με την συμμετοχή 9.717 εθελοντών και την συλλογή 25.541kg σκουπιδιών και 6.997kg ανακυκλώσιμων.

Από την συμμετοχή δεν θα μπορούσε να λείπει και ομάδα φυλακισμένων.

Μάλιστα, από την εκστρατεία “lets do it” η ομάδα που εκπροσώπησε τις Κεντρικές φυλακές πήρε το πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου.

Υπόδικοι των Κεντρικών Φυλακίων μαζί με δεσμοφύλακες, συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή περιβαλλοντική δράση, ενώ η ομάδα του «Let’s Do It» Cyprus και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος τους έδωσαν το πρώτο βραβείο εθελοντισμού.

Η εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της εκστρατείας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (05/05) στα  Κεντρικά Γραφεία της CYTA στη Λευκωσία.

Πάντως αυτό που έχουμε να σημειώσουμε είναι πως με την αλλαγή στην Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών έχει αλλάξει κατά πολύ τόσο η εικόνα όσο και η νοοτροπία που υπήρχε.

Να σημειώσουμε πως μετά την απονομή του βραβείου, δεσμοφύλακες και κρατούμενοι πήγαν για καφεδάκι σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top