Πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου στους φυλακισμένους των Κεντρικών Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου στους φυλακισμένους των Κεντρικών Φυλακών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπράβο τους!Συμμετείχαν στην εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε 1 μέρα».

Μεγάλη επιτυχία σημείωσή η εκστρατεία «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε 1 μέρα» με την συμμετοχή 9.717 εθελοντών και την συλλογή 25.541kg σκουπιδιών και 6.997kg ανακυκλώσιμων.

Από την συμμετοχή δεν θα μπορούσε να λείπει και ομάδα φυλακισμένων.

Μάλιστα, από την εκστρατεία “lets do it” η ομάδα που εκπροσώπησε τις Κεντρικές φυλακές πήρε το πρώτο βραβείο οργανωμένου συνόλου.

Υπόδικοι των Κεντρικών Φυλακίων μαζί με δεσμοφύλακες, συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή περιβαλλοντική δράση, ενώ η ομάδα του «Let’s Do It» Cyprus και το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος τους έδωσαν το πρώτο βραβείο εθελοντισμού.

Η εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων της εκστρατείας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (05/05) στα  Κεντρικά Γραφεία της CYTA στη Λευκωσία.

Πάντως αυτό που έχουμε να σημειώσουμε είναι πως με την αλλαγή στην Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών έχει αλλάξει κατά πολύ τόσο η εικόνα όσο και η νοοτροπία που υπήρχε.

Να σημειώσουμε πως μετά την απονομή του βραβείου, δεσμοφύλακες και κρατούμενοι πήγαν για καφεδάκι σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.