Ανέβασε φωτογραφία με τη μητέρα του ο Πρόεδρος - Δείτε τον παιδάκι με το δίδυμο αδελφό του!

Ανέβασε φωτογραφία με τη μητέρα του ο Πρόεδρος - Δείτε τον παιδάκι με το δίδυμο αδελφό του!

Τη μητέρα του τιμά σήμερα Κυριακή, (8/5), ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη  

Μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια μαζί με τη μητέρα του, το δίδυμο αδελφό του Πάμπο και τη αδελφή του ανέβασε στα Social Μedia, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης για να τιμήσει όλες τις μανούλες του κόσμου, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Στο κείμενο που συνοδεύει την ασπρόμαυρη φωτογραφία o Πρόεδρος γράφει «σε όλες τις μητέρες του κόσμου, χρόνια πολλά!»

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έπεσαν βροχή με κάποιους να γράφουν ότι η φωτογραφία είναι πολύτιμη και για το πόσο μοιάζει ο Πρόεδρος με τη μητέρα του.

Ο Νίκος Αναστασιάδης γεννήθηκε το 1946 στο Πέρα Πέδι Λεμεσού και όπως αναφέρει συχνά  είναι ευγνώμων για τους γονείς, αφού έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του και κυρίως ο πατέρας του.

Η φωτογραφία 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE