ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΕΓΕΙΑ: Δύο διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε λίγες ώρες

ΠΕΓΕΙΑ: Δύο διαρρήξεις σπιτιών μέσα σε λίγες ώρες

Δύο διαρρήξεις καταγγέλθηκαν το Σάββατο(07/05) βράδυ στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

Στην μία περίπτωση καταγγέλθηκε από Βρετανίδα μόνιμο κάτοικο Πέγειας ότι το Σάββατο(7/5) στις 22:00 περίπου διαρρήχθηκε η κατοικία της που βρίσκεται σε περιοχή της Πέγειας και ενώ αυτή απουσίαζε από το σπίτι .

Οι δράστες , σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να  απέσπασαν απ’ αυτήν μια τσάντα με συλλεκτικά αγγλικά νομίσματα άγνωστης αξίας και ένα χρυσό ρολόι. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι «ριφιφίδες»  πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας που ήταν κλειστό αλλά ξεκλείδωτο. 

Στη δεύτερη περίπτωση Αγγλίδα μόνιμος επίσης κάτοικος Πέγειας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι διέρρηξαν το υπνοδωμάτιο της και απέσπασαν απ’ αυτό μια χρυσή καδένα αξίας 120 στερλινών, ένα ipad αξίας 400 στερλίνες, 20 στερλίνες σε μετρητά, δύο γυναικεία πορτοφόλια αξίας 80 στερλινών, όλα συνολικής αξίας 620 στερλίνες. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην κατοικία και μετά από σειρά εξετάσεων που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες κατάφεραν είσοδο  και έξοδο παραβιάζοντας την κύρια αλουμινένια πόρτα της εισόδου. 

Και στις δύο περιπτώσεις τα μέλη της δύναμης συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top