Ήρθαν στην Κύπρο με 12 κιλά κοκαΐνης - Τα είχαν κρυμμένα σε αυγοειδείς συσκευασίες

Ήρθαν στην Κύπρο με 12 κιλά κοκαΐνης - Τα είχαν κρυμμένα σε αυγοειδείς συσκευασίες

Έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 12 κιλά κοκαΐνης έφτασαν την Κυριακή (08/05) στην Κύπρο τρεις νεαροί φοιτητές από τη Νιγηρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις νεαροί φοιτητές από τη Νιγηρία ηλικίας 24, 26 και 28 χρόνων έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακης (08/05) στο αεροδρόμιο Λάρνακας  με πτήση από το Ντουμπάι.

Άνδρες της ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με λειτουργούς του αεροδρομίου, προέβησαν σε έλεγχο στις χειραποσκευές των τριών νεαρών όπου και εντόπισαν 3,552 γραμμάρια κοκαΐνης, 4,363 γραμμάρια κοκαΐνης και 4,385 γραμμάρια κοκαΐνης. Συνολικά οι τρεις νεαροί έφεραν στις αποσκευές τους 12 κιλά και 300 γραμμάρια μικτού βάρους κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά, που βρίσκονταν σε αυγοειδείς συσκευασίες, κατασχέθηκαν και οι τρεις νεαροί συνελήφθηκαν και αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα (09/05) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE