Φωτιά σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στον Πρωταρά – Έτρεχαν με πυροσβεστήρες οι υπάλληλοι

Φωτιά σε πασίγνωστο ξενοδοχείο στον Πρωταρά – Έτρεχαν με πυροσβεστήρες οι υπάλληλοι

Πυρκαγιά ξέσπασε σε γνωστό ξενοδοχείο στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας η ώρα 19:04 την Δευτέρα 9/5, λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά στο ξενοδοχείο «Constantinos the Great» στην λεωφόρο Πρωταρά.

Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα και 1 υδραυλική πλατφόρμα από τον Σταθμό Αμμοχώστου ΄΄Λοχία Αδάμου Αδάμου΄΄ και η ώρα 19:24 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά σε δωμάτιο στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου. 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε στρώμα κρεβατιού όπου βρισκόταν ηλεκτρονική συσκευή (tablet) σε κατάσταση φόρτισης και κατασβέστηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου με την χρήση πυροσβεστήρων ξηρής σκόνης και τυλιχτήρα νερού.

Από τον καπνό και την χρήση νερού για σκοπούς πυρόσβεσης ζημιά έπαθε η επίπλωση και η βαφή του δωματίου καθώς και μέρος του διαδρόμου του ορόφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE