ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε «φτερά» ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα! Δείτε τους αριθμούς εγγραφής και την περιγραφή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε  «φτερά» ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα! Δείτε τους αριθμούς εγγραφής και την περιγραφή

Κλοπή μοτοσικλέτας με αριθμούς εγγραφής MMX748 κατήγγειλε 48χρονος από τη Λεμεσό. Όπως δήλωσε στην κατάθεση του η μοτοσικλέτα είναι αξίας 18.000 ευρώ και ήταν σταθμευμένη έξω από την οικία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 48χρονο, ότι μεταξύ των ωρών 8μ.μ. χθες και 7.15π.μ. σήμερα, άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του με αριθμούς εγγραφής ΜΜΧ748, μάρκας BMW GS1200, χρώματος γκρίζου, αξίας €18,000 περίπου.

Κατά τον πιο πάνω χρόνο, η μοτοσικλέτα βρισκόταν σταθμευμένη και κλειδωμένη έξω από την οικία του παραπονούμενου στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE