Υποχρεωτική η ανάρτηση διπλής τιμής στις εκπτώσεις

Υποχρεωτική η ανάρτηση διπλής τιμής στις εκπτώσεις

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ενόψει και της πρόσφατης τροποποίησης του Νόμου που αφορά στις τιμές εκπτώσεων, η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ενημερώνει τις επιχειρήσεις/εμπόρους, αλλά και το καταναλωτικό κοινό ότι η υποχρέωση των καταστημάτων να πραγματοποιούν εκπτώσεις σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους δεν υφίσταται πλέον.

Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού σημειώνει ωστόσο ότι οι διατάξεις του βασικού Νόμου (Ν.34/1990) που προνοούν για διπλή αναγραφή της τιμής (αρχική τιμή και τιμή εκπτώσεως) σε περιόδους πώλησης των προϊόντων σε τιμές εκπτώσεων, συνεχίζει να υφίσταται.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE