Σκάνδαλο: Ζεν πρεμιέ δεσμευμένος με επώνυμη φιλιέται δημοσίως με άλλη επώνυμη!

Σκάνδαλο: Ζεν πρεμιέ δεσμευμένος με επώνυμη φιλιέται δημοσίως με άλλη επώνυμη!

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου...

Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό, τότε ποιο είναι. Ο ηθοποιός είναι ατακτούλης και τον τσάκωσαν οι παπαράτσι με άλλη αγαπημένη και οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Τι και αν δήλωνε τρελά ερωτευμένος με την Κέιτι Πέρι, ο Ορλάντο Μπλουμ, οι φωτογραφίες άλλα δείχνουν... Σύμφωνα με το tzm ο ηθοποιός φιλιέται με την Σελένα Γκόμεζ.

Τελικά φαίνεται πως οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι επιβεβαιώνονται καθώς οι δυο τους πιάστηκαν κυριολεκτικά στα πράσα να φιλιούνται σε κλαμπ του Λας Βέγκας και κλάμα η Κέιτι Πέρι!



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.