Η ολοκλήρωση μιας τραγωδίας: 20χρονη υπεβλήθη σε ευθανασία! Έπασχε από κατάθλιψη λόγω σεξουαλικής κακοποίησης

Η ολοκλήρωση μιας τραγωδίας: 20χρονη υπεβλήθη σε ευθανασία! Έπασχε από κατάθλιψη λόγω σεξουαλικής κακοποίησης

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η είδηση ότι μία νεαρή γυναίκα, μόλις 20 ετών έδωσε πρόωρο τέλος στην ζωή της προχωρώντας σε ευθανασία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η γυναίκα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε νεαρή ηλικία.

Mάλιστα, όπως δημοσιεύεται από την Επιτροπή Ευθανασίας της Ολλανδίας, η άτυχη γυναίκα ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ηλικία των 5 ετών έως και την ηλικία των 15. Η νεαρή κοπέλα έπασχε από χρόνια κατάθλιψη.

Παρόλα αυτά η εντατική θεραπεία στην οποία προέβη στην αρχή είχε κάποια αποτελέσματα στην ψυχική της κατάσταση, όμως πριν από δυο χρόνια, οι γιατροί έκριναν τελικά ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Η είδηση έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια τόσο στην Ολλανδία όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η νομιμοποίηση της ευθανασίας δημιουργεί ένα καθεστώς υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE