Το μοντέλο του Star Κύπρος πήγε για μπάνιο στην παραλία και ανέβασε τη θερμοκρασία

Το μοντέλο του Star Κύπρος πήγε για μπάνιο στην παραλία και ανέβασε τη θερμοκρασία

Μπορεί επισήμως να μην έχει μπει το καλοκαίρι, αλλά το κορίτσι των καλλιστείων με σύμμαχο τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό πραγματοποίησε την πρώτη της απόδραση στη Λάρνακα.

Τις εξορμήσεις της στην παραλία ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία Κύπρου

Ο λόγος για την Αντωνία Αντωνίου που μπορεί να μην κέρδισε κάποιο τίτλο στα καλλιστεία, κατάφερε όμως να ξεχωρίσει με την προσωπικότητά της αλλά και την ομορφιά της.

Η καλλίγραμμη καλλονή με την πόζα της μας δείχνει το καλογυμνασμένο κορμί της σε παραλία της Λάρνακας περνώντας χαλαρές στιγμές, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE