ΚΟΣΜΟΣ

Τραγική ειρωνεία: 7χρονος που μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δώσει σε καρκινοπαθείς διαγνώσθηκε με καρκίνο!

Τραγική ειρωνεία: 7χρονος που μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δώσει σε καρκινοπαθείς διαγνώσθηκε με καρκίνο!

Στον 7χρονο Vinny Desautels, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία ζήτησε από τους γονείς του να τον αφήσουν να μακρύνει τα μαλλιά του για να τα δωρίσει σε παιδιά καρκινοπαθή, διαγνώστηκε πριν από λίγες μέρες καρκίνος στο 4ο στάδιο!

Σύμφωνα με το CNN, η οικογένεια αναμένει την τελική επιβεβαίωση από τους γιατρούς ότι ο Vinny έχει σάρκωμα τύπου Ewing, ένα είδος όγκου που σχηματίζεται στο οστό ή στον μαλακό ιστό.

Ο 7χρονος από την Καλιφόρνια θα ξεκινήσει θεραπεία αυτή την εβδομάδα, ξεκινώντας με βιοψία μυελού των οστών και χημειοθεραπεία, όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του, Jason Desautels.

Γνωρίζουμε ότι είναι καρκίνος σε στάδιο 4, επειδή εξαπλώθηκε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και  είναι επιθετικός (...) Τώρα προσπαθούμε να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε, ώστε να μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο αντιμετώπισης».

Το μάτι του Vinny άρχισε να παραμορφώνεται τον Μάρτιο. Στην αρχή, προσπάθησαν με συνταγή από οφθαλμικές σταγόνες και φάρμακα αλλεργίας να το αντιμετωπίσουν, χωρίς επιτυχία.

Ο Vinny άρχισε να παραπονιέται και για έναν πόνο στο γόνατο και τότε οι γονείς του παρατήρησαν ότι το ισχίο του ήταν πρησμένο.

Μια επίσκεψη στα Επείγοντα νοσοκομείου στις 28 Απριλίου και μια ακτινογραφία αποκάλυψαν έναν όγκο στο δεξί ισχίο του μικρού. Την επόμενη μέρα ο 7χρονος πήγε σε ένα νοσοκομείο στο Σακραμέντο για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις αίματος, οι μαγνητικές τομογραφίες και μια αξονική τομογραφία αποκάλυψαν όγκους στο ισχίο του και στα οστά γύρω από το μάτι του...

Το δράμα που περνάει ο μικρός Vinny και η οικογένειά του συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι ξεκίνησαν μια προσπάθεια συμβολής στην καταπολέμηση του καρκίνου που έχει ο 7χρονος, με μια διαδικτυακή εκστρατεία χρηματικών δωρεών. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει πάνω από 50.000 δολάρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες

Επεισοδιακή καταδίωξη: Χειροπέδες σε 26χρονο καταζητούμενο και 32χρονο παράνομο μετανάστη - Βρήκαν και ναρκωτικά στο όχημα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών - Δείτε φωτογραφίες



Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: «Στόχος η συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας»

«Στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι να υπάρχει συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας, από το λιμάνι της Λάρνακας στη Λωρίδα της Γάζας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top