Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Κυρίως αίθριος ο καιρός

Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Κυρίως αίθριος ο καιρός

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

O καιρός την Πέμπτη θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκυρi;aκο θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις γενικά στην ανώτερη ατµόσφαιρα και το Σάββατο και στην µέση ατµόσφαιρα. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE