Συμβόλαιο θανάτου για τον εισαγγελέα της Νάπολης είχε ετοιμάσει η Καμόρα

Συμβόλαιο θανάτου για τον εισαγγελέα της Νάπολης είχε ετοιμάσει η Καμόρα

Τον εισαγγελέα της Νάπολης Τζοβάνι Κολάντζελο σχεδίαζε να δολοφονήσει η Καμόρα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης η οποία κατασχέθηκε τις περασμένες ημέρες στο Μπάρι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί από την Καμόρα για δολοφονική επίθεση κατά του εισαγγελέα.

Η επιβεβαίωση ήλθε από κατάθεση μεταμεληθέντα μαφιόζου (ο οποίος συνδέεται με τη μαφία της Απουλίας, το Ιερό Ενωμένο Στεφάνι, αλλά και με τους μαφιόζους της Καμόρα), το όνομα του οποίου δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής οι ιταλικές Αρχές.

Η έκρηξη που θα αφαιρούσε τη ζωή του Τζοβάνι Κολάνζτελο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Τζόια Ντελ Κόλε, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Μπάρι.

Οι δικαστικές έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, χάρη και σε εκτεταμένες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, το περιεχόμενο των οποίων επέτρεψε και την έγκαιρη κατάσχεση της εκρηκτικής ύλης.

Η αστυνομική προστασία του εισαγγελέα Τζοβάνι Κολάντζελο, ο οποίος δίνει καθημερινά μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος της Νάπολης, ενισχύθηκε αισθητά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE