ΚΟΣΜΟΣ

Συμβόλαιο θανάτου για τον εισαγγελέα της Νάπολης είχε ετοιμάσει η Καμόρα

Συμβόλαιο θανάτου για τον εισαγγελέα της Νάπολης είχε ετοιμάσει η Καμόρα

Τον εισαγγελέα της Νάπολης Τζοβάνι Κολάντζελο σχεδίαζε να δολοφονήσει η Καμόρα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης η οποία κατασχέθηκε τις περασμένες ημέρες στο Μπάρι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί από την Καμόρα για δολοφονική επίθεση κατά του εισαγγελέα.

Η επιβεβαίωση ήλθε από κατάθεση μεταμεληθέντα μαφιόζου (ο οποίος συνδέεται με τη μαφία της Απουλίας, το Ιερό Ενωμένο Στεφάνι, αλλά και με τους μαφιόζους της Καμόρα), το όνομα του οποίου δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής οι ιταλικές Αρχές.

Η έκρηξη που θα αφαιρούσε τη ζωή του Τζοβάνι Κολάνζτελο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Τζόια Ντελ Κόλε, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Μπάρι.

Οι δικαστικές έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, χάρη και σε εκτεταμένες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, το περιεχόμενο των οποίων επέτρεψε και την έγκαιρη κατάσχεση της εκρηκτικής ύλης.

Η αστυνομική προστασία του εισαγγελέα Τζοβάνι Κολάντζελο, ο οποίος δίνει καθημερινά μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος της Νάπολης, ενισχύθηκε αισθητά.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top