Σε «καλό κλίμα» διεξάγονται οι συναντήσεις των διαπραγματευτών για το Κυπριακό

Σε «καλό κλίμα» διεξάγονται οι συναντήσεις των διαπραγματευτών για το Κυπριακό

Σε `καλό κλίμα` διεξάγονται οι συναντήσεις των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο των συνομιλιών για εξεύρεση λύσης στο κυπριακό πρόβλημα.

Οι δύο διαπραγματευτές, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, `συζητούν πτυχές όλων των θεμάτων σε καλό κλίμα`, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η επόμενη συνάντηση των διαπραγματευτών θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή και θα ακολουθήσει ακόμη μια την ερχόμενη Δευτέρα.

Μαυρογιάννης και Ναμί συναντήθηκαν και την Τετάρτη(11/5) καθώς και τη Δευτέρα(9/5).

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE