Ελένη Θεοχάρους: «Ναι, θα είμαι υποψήφια στις προεδρικές του 2018»

Ελένη Θεοχάρους: «Ναι, θα είμαι υποψήφια στις προεδρικές του 2018»

Την υποψηφιότητα της για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας εξήγγειλε ουσιαστικά μέσα από τηλεοπτικό στούντιο η Ελένη Θεοχάρους.

Η κυρία Θεoχάρους ήταν καλεσμένη στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma "Μεσημέρι και Κάτι" και σε ερώτηση του δημοσιογράφου Νικήτα Κυριάκου εάν θα είναι υποψήφια το 2018 απάντησε χαρακτηριστικά, "Ναι θα είμαι. Εάν αυτό θα δώσει τέλος σε αυτή την συζήτηση, ναι θα είμαι".

Στην συνέχεια εξήγησε πώς από την μέρα που κατήλθε ως υποψήφια στον ΔΗΣΥ διεκδικώντας με τον Νίκο Αναστασιάδη το "χρίσμα" για τις Προεδρικές δέχεται πόλεμο γι αυτή της την φιλοδοξία που όπως σημείωσε, "η μοναδική φιλοδοξία που έχω τόσο εγώ όσο και τα άλλα στελέχη της Αλληλεγγύης να υπηρετήσουμε αυτό τον λαό, να ξαναστήσουμε αυτό το κράτος και να είμαστε ωφέλιμοι στην πατρίδα μας."

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Νέα ένταση στη Βουλή: «Αδειάζει» την Παναγιώτου ο Λογγίνος - Ζητά άμεση παύση της η Χαραλαμπίδου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης, ενώ προκλήθηκε ένταση αυτή τη φορά για τον συντονιστή.