Αύξηση 8,9% στις παραδόσεις μπύρας την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου του 2016

Αύξηση 8,9% στις παραδόσεις μπύρας την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου του 2016

Στα 8,45 εκατομμύρια λίτρα ανήλθαν οι παραδόσεις μπύρας από εργοστάσια την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου του 2016, παρουσιάζοντας αύξηση 8,9% σε σύγκριση με 7,79 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία, από τη συνολική παραγωγή μπύρας την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου, το 96,2% ή 8,2 εκατ. διοχετεύθηκε στην επιτόπια κατανάλωση, ενώ μόλις το 3,37% η 286.587 λίτρα διοχετεύθηκαν για εξαγωγές.

Οι παραδόσεις μπύρας τον Απρίλιο ανήλθαν σε 3,55 εκατ. λίτρα παρουσιάζοντας μείωση 1,33% σε ετήσια βάση, ενώ σε σύγκριση με τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους (2,58 εκατ. λίτρα) καταγράφεται αύξηση 37,6%.

Από τις συνολικές παραδόσεις των 3,55 εκατ. τον Απρίλιο, τα 3,47 εκατ. διοχετεύθηκαν στην επιτόκια κατανάλωση και τα 0,76 εκ για εξαγωγές.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE