Μπράβο στον Δήμο Αγίας Νάπας! Παραχωρεί σε δυο παραλίες δωρεάν κρεβατάκια για άτομα με αναπηρίες

Μπράβο στον Δήμο Αγίας Νάπας!  Παραχωρεί σε δυο παραλίες δωρεάν κρεβατάκια για άτομα με αναπηρίες

Ο Δήμος Αγίας Νάπας, με την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, προχώρησε στη παραχώρηση σε άτομα με αναπηρίες δωρεάν κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες «Βαθειά Γωνιά» και «Λάντα».

Στις δύο παραλίες έχουν τοποθετηθεί, σε απόσταση μόλις δύο μέτρα από τη θάλασσα, και πλησίον των διαδρόμων, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά τους πλευρά, κρεβατάκια λευκού χρώματος και ομπρέλες, τα οποία παραχωρούνται σε άτομα με αναπηρίες.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια σειρά μέτρων  που έχει αποφασίσει ο Δήμος Αγίας Νάπας  για παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες του στα άτομα με αναπηρίες, μέτρα τα οποία αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του Δήμου για ίση μεταχείριση όλων των δημοτών και επισκεπτών του. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE