Eurovision 2016-Απίστευτο: Δεκατέσσερα χρόνια μετά το S.A.G.A.P.O. αποθεώνεται σε… διεθνές επίπεδο!

Eurovision 2016-Απίστευτο: Δεκατέσσερα χρόνια μετά το S.A.G.A.P.O. αποθεώνεται σε… διεθνές επίπεδο!

Μπορεί το S. A. G. A. P. O. μέχρι πρότινος να ήταν παράδειγμα προς... αποφυγή όμως τώρα αποθεώνεται και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο! Ο λόγος;

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun η αποστολή της Ελλάδας, με επικεφαλής τον Μιχάλη Ρακιντζή το 2002, πριν δηλαδή από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια είναι ανάμεσα στις 10 πιο τρελές εμφανίσεις στην ιστορία της Eurovision.

Μάλιστα, το δημοσίευμα σχολιάζει το επαναλαμβανόμενο «say the password» αλλά και τις extreme εμφανίσεις των μελών της Ελληνικής αποστολής ως τα δύο στοιχεία που οδήγησαν τη συγκεκριμένη εμφάνιση στην δεκάδα των πιο τρελών εμφανίσεων στην ιστορία του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Η Ελλάδα έχει και άλλη... ανάμειξη στη συγκεκριμένη λίστα καθώς σ’ αυτή ανήκουν και οι Lordi της Φιλανδίας που είχαν κερδίσει στη χώρα μας την πρώτη θέση. Δείτε παρακάτω τις δύο... αμίμητες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE