Τσίπρας: Εάν πετύχουμε αυτό που επιδιώκουμε για το χρέος, θα βγούμε στις αγορές το 2017

Τσίπρας: Εάν πετύχουμε αυτό που επιδιώκουμε για το χρέος, θα βγούμε στις αγορές το 2017

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης κλείνει ένας κύκλος και η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, στην εφημερίδα RealNews.

Επεσήμανε πως "αν πετύχουμε αυτό που επιδιώκουμε για το χρέος στις 24 Μαϊου, το 2017 θα επιστρέψουμε στις αγορές και ίσως πολύ νωρίτερα από τη λήξη του προγράμματος, (Αύγουστος 2018) θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια".

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι "μετά την αξιολόγηση, δημοσιονομικά μέτρα τέλος", επισημαίνοντας ότι "ο μηχανισμός δεν θα ενεργοποιηθεί" σίγουρα για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά και για το 2019, αφού "μέχρι το Μάιο του 2019 η Ελλάδα θα έχει αναπτύξει την οικονομία της κατά επτά περίπου μονάδες".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE