ΠΑΦΟΣ: Πήρε προειδοποίηση ο 55χρονος - Του έκαψαν το όχημα και έλουσαν με βενζίνη το δεύτερο!

ΠΑΦΟΣ: Πήρε προειδοποίηση ο 55χρονος - Του έκαψαν το όχημα και έλουσαν με βενζίνη το δεύτερο!

H σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή.

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (15/05) σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του 55χρονου ιδιοκτήτη του στην Πάφο.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και στο κτίριο του γκαράζ. Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Επίσης, δεύτερο αυτοκίνητο, ιδιοκτησία του ιδίου προσώπου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την οικία του, εντοπίστηκε να είναι περιλουσμένο με εύφλεκτη ύλη, αλλά χωρίς ίχνη καψίματος.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί, ενώ η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

                 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.