Μοντέλο έτρωγε το επίδομα ανεργίας σε χλιδάτα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

Μοντέλο έτρωγε το επίδομα ανεργίας σε χλιδάτα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι

Zούσε με επιδόματα απορείας και κουπόνια διατροφής

Τον... μήνα που τρέφει τους 11 είχε βρει νεαρή βρετανίδα η οποία αν και είχε 19 τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις ύψους άνω των 230.000 ευρώ ζούσε με επιδόματα απορείας και κουπόνια διατροφής που έπαιρνε από το βρετανικό κράτος ως φτωχή.

Η εντυπωσιακή Carina Reid, μετέτρεπε τα επιδόματα σε ταξίδια αναψυχής σε Ίμπιζα και Ντουμπάι. Μάλιστα ζήτησε επίποδα ενοικίου για τον πιο ακριβό δρόμο του Τσέλσι, όπου η μέση τιμή ενός διαμερίσματος φτάνει ακόμα και τα 2 εκατ. ευρώ.

model_4.JPG

Η νεαρή είχε πείσει τις αρχές ότι το κέντρο ομορφιές που διατηρούσε δεν πήγαινε καθόλου καλά, αν και όπως αποδείχτηκε το ίδιο διάστημα ετοιμαζόταν να ανοίξει και άλλα καταστήματα σε Λος Άντζελες και Ντουμπάι.

epidoma_3.JPG

Tελικά η Carina προδόθηκε από τις φωτογραφίες στο μυστικό προφίλ της στο Facebook ενώ είχε εισπράξει συνολικά επιδόματα και άλλα βοηθήματα άνω των 60.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE