ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Έτσι κέρδισε τα 10,3 εκατ. ο σούπερ-τυχερός

Τζόκερ: Έτσι κέρδισε τα 10,3 εκατ. ο σούπερ-τυχερός

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η τύχη του αγνώστων στοιχείων παίχτη που το βράδυ της Κυριακής (16/05) αποδείχθηκε ότι ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να προβλέψει τους τυχερούς 5+1 αριθμούς της κλήρωσης του Τζόκερ.

Κι αυτό γιατί εκτός από τα 9,8 εκατομμύρια που κλήρωνε η πρώτη κατηγορία, ο εν λόγω παίχτης κατάφερε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία κερδίζοντας άλλα περίπου 475.000 ευρώ (25.000 ευρώ για κάθε τυχερό δελτίο στη δεύτερη κατηγορία).

Έτσι συνολικά τα κέρδη του ανέρχονται σε 10,3 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως εξήγησαν στο protothema.gr οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου στο Νέο Ψυχικό όπου συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο, ο εν λόγω παίχτης συμπλήρωσε πέντε αριθμούς από τους 49 και όλους τους αριθμούς Τζόκερ.

«Από το πρωί γίνεται ένας χαμός, έχουν περάσει οι γείτονες, το έχουν δείξει τα κανάλια, μας δίνουν τα συγχαρητήρια τους, έχει περάσει πάρα πολύς κόσμος, τηλεφωνήματα, καταλαβαίνετε τώρα» δήλωσε στο protothema.gr η κυρία Ευφημία Ριζάκη, η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου «ΟΠΑΠ» που παίχτηκε το χρυσό δελτίο.

«Και στο παρελθόν έχουμε δώσει μεγάλα κέρδη. Εύχομαι να είναι τυχερός ο κόσμος και να κερδίζει πάντα» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο σύζυγος της κυρίας Ριζάκη.

Όσο για την ταυτότητα του μεγάλου τυχερού η κυρία Ριζάκη απαντά ότι «τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζουμε, ούτε καν μου περνάει από το μυαλό. Από την Παρασκευή μέχρι χθες το βράδυ πέρασαν πάρα πολλοί και έριξαν δελτίο».

Πηγή — Protothema

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top