Το ΥΠΕΞ της Ινδίας καταγγέλλει «Πανεπιστήμιο» κατεχομένων για παράνομες πρακτικές

Το ΥΠΕΞ της Ινδίας καταγγέλλει «Πανεπιστήμιο» κατεχομένων για παράνομες πρακτικές

Όταν το υπουργείο Εξωτερικών μιας χώρας με πληθυσμό 1.3 δις κατοίκους καταγγέλλει δημοσίως εκπαιδευτικές πρακτικές στην κατεχόμενη Κύπρο, δεν μπορείς παρά να το λάβεις υπόψιν.

Του Φάνη Μακρίδη

Στην προκειμένη περίπτωση το ΥΠΕΞ της Ινδίας «αδειάζει» το λεγόμενο Cyprus International University, καθώς εξέδωσε ανακοινωθέν μετά από καταγγελίες ινδών φοιτητών για παράνομες πρακτικές που ακολουθούνται στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, σπουδαστές από τη συγκεκριμένη χώρα που κατέβαλαν τα δίδακτρα στο εν λόγω «Πανεπιστήμιο», κατήγγειλαν πως τους ζητήθηκε επιπλέον ποσό για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, λοιπόν, εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία καταγράφονται οι σχετικές καταγγελίες, ενώ με αφορμή αυτό το γεγονός δίδονται συμβουλές στους νέους που θέλουν να σπουδάσουν εκτός Ινδίας να ακολουθήσουν μια διαδικασία για να σιγουρευτούν για τη σοβαρότητα των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE