ΠΑΦΟΣ: Την είδε «Ράμπο» η 49χρονη – Έριξε μπουνιές σε Αστυφύλακα του Αεροδρομίου

ΠΑΦΟΣ: Την είδε «Ράμπο» η 49χρονη – Έριξε μπουνιές σε Αστυφύλακα του Αεροδρομίου

Πυρ και μανία η 49χρονη, ο καυγάς της με οδηγό ταξί κατέληξε στο να φορέσει χειροπέδες

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:00 μέλη της Αστυνομίας του Αεροδρομίου αντιλήφθηκαν πως έξω από το χώρο αναχωρήσεων, Αγγλίδα τουρίστρια 49χρονων συζητούσε έντονα με οδηγό ταξί.

Σε κάποια στιγμή ενώ τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει, η συζήτηση της 49χρονης και του οδηγού ταξί να είχε ξεφύγει, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν.

Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατόν η 49χρονη να ηρεμήσει, αρχίζοντας να επιτίθεται στον ένα από τους δυο Αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, η Αγγλίδα επιτέθηκε και κτύπησε τον ένα από τους δυο αστυφύλακες με τα χέρια της, ρίχνοντας του μπουνιές στην κοιλιακή χώρα.

Η 49χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Ο Αστυφύλακας μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη εκδορές στην κοιλιακή χώρα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE