ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Ελληνικά: Η τεχνολογία και η ελευθερία του ανθρώπου το θέμα της εξέτασης – Δείτε το δοκίμιο

Νέα Ελληνικά: Η τεχνολογία και η ελευθερία του ανθρώπου το θέμα της εξέτασης – Δείτε το δοκίμιο

Γύρω από φιλοσοφικά ζητήματα που αφορούν την πρόοδο της τεχνολογίας σε συνάρτηση ελευθερία του ανθρώπου ήταν περιστράφηκαν οι Παγκύπριες εξετάσεις των νέων Ελληνικών.

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, «Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλη η διαδικασία θα κυλήσει χωρίς προβλήματα. Οι μαθητές μας θεωρώ ότι προσέρχονται έτοιμοι για τις εξετάσεις τους. Η δική μας η νουθεσία και η παραίνεση προς τους μαθητές είναι να πάνε ήρεμοι, ψύχραιμοι, στηριγμένοι στις δικές τους τις δυνάμεις και στην προετοιμασία που έχουν κάνει μέχρι στιγμής για να αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται και αν προετοιμαστούν σωστά, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ως Υπουργείο τους έχουμε στηρίξει και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το όποιο ζήτημα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια της εξέλιξης της διαδικασίας των Παγκυπρίων Εξετάσεων», πρόσθεσε.

Δείτε το δοκίμιο με τις ερωτήσεις:

http://enimerosi.moec.gov.cy/archeia/1/2016_05_17_001_themata

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top