ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα, αλλά… σε λάθος τόπο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Το ασθενοφόρο έφτασε έγκαιρα, αλλά… σε λάθος τόπο! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα δεδομένα της κατά τ΄ άλλα Ευρωπαϊκής Κύπρου εκτυλίχθηκε το Σάββατο (14/5) στη Λευκωσία.

Του Έκτορα Γεωργίου

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια γαμήλιου πάρτι έκανε την εμφάνιση του ένα ασθενοφόρο, με τους παρευρισκόμενους αρχικά να πανικοβάλλονται.

Μετά την αρχική παγωμάρα των καλεσμένων, και σε συνομιλία που είχαν με τον οδηγό του ασθενοφόρου διαπιστώθηκε ότι το ασθενοφόρο έφτασε σε λάθος τόπο.

«Δεν είναι εδώ το… (σ.σ. αναφέρθηκε σε όνομα γνωστού κέντρου);» ρώτησε χαρακτηριστικά μέλος του πληρώματος του ασθενοφόρου, για να εισπράξει αρνητική απάντηση.

Εδώ γεννιούνται κάποια ερωτήματα. Πόσο καλά εκπαιδευμένοι είναι οι οδηγοί των ασθενοφόρων της Κύπρο; Τους παρέχεται η κατάλληλη τεχνολογική βοήθεια, για παράδειγμα ένα σύστημα τοποθεσίας το λεγόμενο GPS;


Δείτε την φωτογραφία


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top