Χειροπέδες σε συνταξιούχο για καλλιέργεια κάνναβης

Χειροπέδες σε συνταξιούχο για καλλιέργεια κάνναβης

Χειροπέδες σε 70χρονο σε χωριό της ορεινής Λεμεσού πέρασε η Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, (17/5), μετά από πληροφορία η Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών διενήργησε έρευνες στην ορεινή Λεμεσό.

Στο χωρίο Βάσα Κοιλανίου, εντοπίστηκε 1 κιλό κάνναβη και 78 φυτά κάνναβης σε ανοικτό χώρο και σε παρακείμενο του περιφραγμένο χώρο.

Η ΥΚΑΝ προχώρησε στη σύλληψη 70χρονου.

 

  

    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE