LIFESTYLE

Λώρης Λοϊζίδης: Το πλέον «χωριάτικο» μήνυμα για τη μεταγραφή του στον Alpha Κύπρου!

Λώρης Λοϊζίδης: Το πλέον «χωριάτικο» μήνυμα για τη μεταγραφή του στον Alpha Κύπρου!

Ο σεναριογράφος των επιτυχιών μετακόμισε στο κανάλι των Λατσιών και προσάρμοσε το σλόγκαν του νέου τηλεοπτικού σταθμού στα δικά του δεδομένα...

Το κανάλι των Λατσιών έβγαλε φιρμάνι: «Ο Alpha, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την ένταξη του Λώρη Λοϊζίδη στο δυναμικό του. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζει μια νέα εβδομαδιαία σειρά, η οποία θα προβάλλεται στον Alpha Κύπρου και στον Alpha Ελλάδας.»

Όπως το ThemaOnline σας έγραψε πρώτο, μαζί του παίρνει τρεις από τους συνεργάτες του… Την Λένια Σορόκκου, τον Φώτη Γιωργίτση και τον Μάριο Δημητρίου και ετοιμάζει μια σειρά εποχής, η οποία θα μας ταξιδέψει στην εποχή των Ιπποτών. 

Ο ίδιος μάλιστα ποζάρει για τον Alpha Κύπρου και μετατρέπει το γνωστό σε όλους μας «Τον Απρίλιο έρχομαι σπίτι σου» σε «Έρκουμαι τζιαι εγιώ έσσω σου», πιστός στην κυπριακή διάλεκτο, την οποία χρησιμοποιεί κατά κόρον στις πετυχημένες του σειρές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top