ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση ναρκωτικών Βάσας Κελλακίου: Ισχυρίζεται πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση ο 70χρονος

Υπόθεση ναρκωτικών Βάσας Κελλακίου: Ισχυρίζεται πως τα ναρκωτικά τα είχε για δική του χρήση ο 70χρονος

Δεν πείθει την αστυνομία ο 70χρονος , υποψιάζονται άλλα πρόσωπα πίσω από την καλλιέργεια κάνναβης

Δεν έφερε ένσταση στην κράτησή του για περίοδο 8 ημερών ο δικηγόρος του 70χρονου που συνελήφθη χθες από την ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό στα υποστατικά του, στην πόλη και Επαρχία Λεμεσού, φυτών κάνναβης και ποσότητας ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν την Τρίτη (17/05) μετά από πληροφορία στην αυλή της οικίας του και σε παρακείμενο υποστατικό, στη Βάσα Κελλακίου,  ποσότητα κάνναβης, βάρους 962 γραμμαρίων περίπου και 78 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους από δύο μέχρι 90 εκατοστά.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο 70χρονος, στην πόλη της Λεμεσού, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ακόμη υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης, ποσότητα κάνναβης βάρους τριών κιλών και 122 γραμμαρίων, δύο σπαστήρες και μια ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ και τον ανταποκριτή του στη Λεμεσό, Σταύρο Κονιώτη, παρά το ότι ο 70χρονος ισχυρίζεται πως τα ναρκωτικά τα κατείχε για προσωπική του χρήση, δίνοντας κάποιους ισχυρισμούς, η Αστυνομία εκτιμά πως αυτό δεν δικαιολογείται από την ποσότητα που έχει εντοπιστεί και πως στόχος ήταν η διάθεσή τους στην αγορά. Δεν αποκλείεται δε το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top