ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς θαλάσσια σπορ η Κύπρος

Χωρίς θαλάσσια σπορ η Κύπρος

Κορυφώθηκαν την Τέταρτη (18/5) οι διαμαρτυρίες από τους ιδιοκτήτες Θαλασσίων Αθλημάτων στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να κλείσουν επ’ αόριστων 80 περίπου Κέντρα Θαλασσίων Αθλημάτων Παγκύπρια.

Το μόνο που ζητάνε είναι να μην συνεχιστεί ο ετσιθελισμός αλλά να τηρούνται οι νόμοι, αφού μετά την αλλαγή διεξαγωγής των προσφορών τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.

Αν και το πρόβλημα εστιάζεται στην περιοχή της Αγίας Νάπας, τα υπόλοιπα κέντρα ανά το Παγκύπριο έκλεισαν ως ένδειξη συμπαράστασης.

Μιλώντας στο ΤhemaOnline o πρόεδρος του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ιδιοκτητών Μέσων Θαλασσίων Αθλημάτων, Δημήτρης Χ’’Δημητρίου εξέφρασε την λύπη του για την όλη κατάσταση, καλώντας τον υπόλοιπο κόσμο να σταθεί στου πλευρό τους, αφού η Αγία Νάπα αποτελεί τον "πνεύμονα" του οικονομικού τουρισμού της Κύπρου. 



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top