Χάθηκε αεροπλάνο της Egyptair με προορισμό το Κάιρο! Πάνω από την Ελλάδα η τελευταία φορά που εντοπίστηκε

Χάθηκε αεροπλάνο της Egyptair με προορισμό το Κάιρο! Πάνω από την Ελλάδα η τελευταία φορά που εντοπίστηκε

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά σύμφωνα με όλα τα διεθνή δίκτυα καθώς χάθηκε από το ραντάρ πτήση της Egyptair.

Η πτήση με αριθμό MS804 ξεκίνησε από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα protothema.gr η τελευταία φορά που εντοπίστηκε το αεροσκάφος ήταν πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Στο αεροσκάφος βρίσκονταν 59 επιβάτες και δεκαμελές πλήρωμα και η επαφή με την πτήση χάθηκε στις 2:45 τα ξημερώματα (ώρα Αιγύπτου) ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 37.000 πόδια και σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες 80 μίλια πριν την είσοδο του αεροσκάφους στον Αιγυπτιακό εναέριο χώρο. Ωστόσο η Egyptair ανακοίνωσε ότι το σήμα του χάθηκε δέκα μίλια αφότου μπήκε στον Αιγυπτιακό εναέριο χώρο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

radar

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE