LIKE ONLINE

Ισπανία: 600.000 ευρώ για να σώσει τις... γάτες του!

Ισπανία: 600.000 ευρώ για να σώσει τις... γάτες του!

Ένας 40χρονος στη Σαραγόσα κινητοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική για να σώσουν τις... κόρες του.

Πόσο μπορεί να κοστίσει η διάσωση μίας... γάτας; Πόσα είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ένας ιδιοκτήτης γάτας για το αγαπημένο του pet; Πού μπορεί να φτάσει και τι μπορεί να κάνει κάποιος, για να πετύχει το στόχο του; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα βρίσκουν απάντηση σε έναν Ισπανό, στην περιοχή της Σαραγόσα. Τί έκανε; Είπε ψέματα στην αστυνομία ότι απειλούνται οι κόρες του, προκειμένου να σπεύσουν στο σπίτι οι αστυνομικοί και... να σώσουν τις γάτες του που κινδύνευαν! Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να απειλείται με πρόστιμο... 600.000 ευρώ για την έμπνευση που είχε να αναφέρει ψευδές περιστατικό.

Ένας 40χρονος στη Σαραγόσα κάλεσε στη γραμμή επειγόντων την αστυνομία, υποστηρίζοντας πως οι δύο κόρες του έχουν παγιδευτεί στο αυτοκίνητο και απειλούνται οι ζωές τους. Όπως είπε στο κέντρο αναφοράς, κάποιος άγνωστος μπλόκαρε τις ασφάλειες και εγκλώβισε τις δύο του κόρες μέσα στο όχημα.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική, οι δυνάμεις των οποίων έσπευσαν στο σπίτι του 40χρονου Ισπανού. Όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν τον άνδρα να τους παρακαλεί να σπάσουν την πόρτα της εισόδου, καθώς, όπως τους είπε, μέσα ήταν κλεισμένες οι δύο γάτες του, ενώ ο ίδιος κλείστηκε έξω από το σπίτι. Ο ίδιος υποστήριξε ότι αποκαλεί «κόρες του» τις δύο γατούλες και γι' αυτό τις ανέφερε κατ' αυτόν τον τρόπο στο κέντρο της αστυνομίας.

Η αστυνομία τον... μάγκωσε και του έκανε αναφορά. Σύμφωνα με το νόμο στην Ισπανία, ο 40χρονος άνδρας αντιμετωπίζει χρηματική ποινή που ξεκινά από 150.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει στις 600.000! Πολύ ακριβά θα του κοστίσουν οι... κόρες!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top