LIFESTYLE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φεύγει από το MEGA η ξανθιά παρουσιάστρια! Έκλεισε στο SIGMA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:  Φεύγει από το MEGA η ξανθιά παρουσιάστρια! Έκλεισε στο SIGMA

Το «τρελό» σκηνικό που επικρατεί το τελευταίο δίμηνο στο χώρο των Κυπριακών ΜΜΕ συνεχίζεται, αφού πολλοί είναι οι συνάδελφοι που αλλάζουν «στέγη». Ενώ περιμέναμε την αποχώρηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους από το Mega άλλη μια ξανθιά και εξίσου όμορφη παρουσιάστρια, έδωσε την παραίτηση της και αποχωρεί.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια των μικρών δελτίων ειδήσεων Άννα Μαρία Ευτυχίου η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας έδωσε την παραίτηση της και μετακομίζει στο Sigma.

Η Άννα Μαρία που ήταν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού τα τελευταία 7 χρόνια έδωσε τα χέρια με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και από την 1η Ιουνίου ανοίγει ένα νέα κεφάλαιο στην καριέρα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εγνωσμένης αξίας συνάδελφος, θα αναλάβει και πάλι τα «μικρά» δελτία ειδήσεων, ενώ θα έχει ρόλο  και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσιάζοντας τοπικές αλλά και διεθνείς ειδήσεις.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για το Sigma που εντάσσει στο δυναμικό της μια δημοσιογράφο με ακεραιότητα χαρακτήρα, ήθος αλλά και εργατικότητα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top